Milyen fertozo betegseg veszelyes emberre, amit macska terjeszt? Nem a szeklete vagy a karmolasa, csak ha pl ram szuszog.
Olyan nincs, ami cseppfertőzéssel terjed.
Harapással terjed pl. a veszettség, ami halálos.
Kevésbé veszélyes, de kellemetlen a bélférgesség és más élősködők, pl. rüh, gomba, de ezek is érintkezéssel terjednek, a levegőn át nem.
ok. Koszi. Valami nagyon nagy baja lett a cicamnak es kismama vagyok, elegge megijedtem most ettol is. Szegeny eppen eleg rosszul van, de a babamat feltem a legjobban. :(
Varjuk a vervetel eredmenyet de nem birok magammal, tok tehetetlen vagyok.
Kismamákra, pontosabban a fejlődő magzatra a toxoplazmózis jelent veszélyt, ez fertőzött macska ürülékével, ezzel szennyezett földdel terjed, illetve nyers hús által is.
Erre kell odafigyelni terhesen elsősorban.
https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__macskak__10156745-fo..
Inkább a fejleményeket írd, sokan várjuk
sajnos nincsen, en is varok. Elvittek az allatkorhazba, telefonon fognak keresni.
Itthonrol dolgozom, ket gyerekem oszi szunetben szinten itthon velem, nem tudtuk elkiserni...remelem szolnak hogy mehetunk erte holnap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!