Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi baja van a macskának?

Mi baja van a macskának?

Figyelt kérdés
a macskánk egész nap levert.. csak fekszik . és ha közel megyünk hozzá behúzza a füleit meg lehajtja a fejét. és ez ma óta van igy, tegnap még semmi baja sem volt..én arra gondoltam valaki fejbe vághatta és ezért csinálja ezt:O:O
2010. júl. 17. 13:27
 1/4 anonim ***** válasza:
melege van...
2010. júl. 17. 13:38
 2/4 anonim ***** válasza:
Orvoshoz kéne talán vinni, amúgy lehet a meleg miatt van ennyire szétcsúszva, az enyém is csak ide-ode fekszik kínjában. Esetleg kis vizes zsepivel törölgesd át, hamar megszárad úgy is, de legalább kicsit lehűti.
2010. júl. 17. 13:39
 3/4 anonim válasza:
nekem szobacicám van, de 1 hete mióta ez a nagy meleg van az enyém sem játszik, hanem egész nap csak pihizik és liheg, imádja az ablak párkányt és a hideg zugokat a szobában
2010. júl. 17. 20:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Sztem már besokallt a melegtől..,az ő szerveztét is megviseli ám,nem csak a mienket!Ha eszik,iszik normálissan semmi baja,nyugi!!;)
2010. júl. 17. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!