Mi lehet, ennek a macskának a baja? (kép lent)
Itt a kép:
Így néz ki.. őszül a szőre, meg poros maga a cica :) ...
De vajon miért hullhat oldalt a szőre, és miért olyan szürkés színű a bőre??
Közelebbről:
Mit lehet vele csinálni? Nagyon sajnálom szegényt! Mivel lehetne meggyógyítani, és mi lehet a baja egyáltalán? Segíthetünk rajta? :)
Előre is köszi!
Az első képet nem engedte megnézni, de hogy mitől lehet poros? Most ássák a gazdák fel a földet. A miénk imád ebben a jó, porhanyós napmelegítette földben hemberegni. Olyan hófehér volt eddig a bundája, most meg olyan, mint ha koromban hempergett volna.
A szőrkopás lehet valami élősködő: rühes, atkás,bolhaallergia, lerághatja maga is, nem csak hullik, ha viszket neki Lehet vitaminhiány stb.
Ha elviszed orvoshoz, biztos ad neki vitamin-injekciót, vissza is rendel jó sok pénzért. Ha bolhás, lehet neki kis cseppet venni, az kullancsirtó is, de 2000 Ft. körüli.
Szegény cicus.
Köszi a válaszokat!
Hát igen, verekedni szokott . Az én macskámmal is volt már összetűzése, vagy ha verekedni nem is verekedtek, de szoktam a mi kertünkbe is látni. Rühesnek, nem rühes, megnéztem a fülét. Bolhanyakörv is megteszi, hogy meggyógyulhasson? A szőre vajon mikor fog ismét visszanőni? :)
:DDDDDD
Köszii :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!