Gáz, ha az alutálkás macskakaja doboz az etető és itató tál?
Rendben, fogok venni neki rendes tálat.
Csak az volt, hogy ide szegődött egy kóbor cica. Vettem neki ilyen 10dekás alutálkás macskakajákat és először, csak kitettem neki a dobozzal úgy, hogy a papírt lehúztam róla és miután megette kimostam és abba adtam neki vizet. Tudott belőle enni, inni.
Mi is etetünk kóbor cicát a barátommal, de mivel a házban lakó igen kedves öregasszony minden adandó alkalommal kidobja a táljait, így a METROban vettem csomó egyszerhasználatos ételhordó dobozt, most azokból kap enni. A célnak tökéletesen megfelel, jó sok kaja fér bele, elég stabil, nem borítja fel a macska.
Ajánlom neked is az ilyesmit, pl. ha rendeltek kaját ne dobd ki a dobozt amiben jött, vagy akár üres jégkrémes doboz is jó lehet, stb.
Rendes tőletek, hogy etetitek. :)
Biztosan van otthon valamilyen üres kis dobozod pl az üres elmosott margarinos doboz tökéletesen megfelel a célnak.
Viszont pl a pepcoban pár száz forintért maximum találsz ilyen kis találkákat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!