Hogyan védhetném meg a kanapét?
Hasonló mint ez, csak az egér helyén még egy kaparható kötél lóg és kicsit stabilabb az egész.
"13-as: Nem tudhatom, hány macskád volt eddig, de - mint írtam, ők sem egyformák. A drága macskabútor (és macskajáték) sok esetben felesleges pénzkidobás. Én vettem a cicámnak, de rá sem nézett. Amikor galériás lakásba költöztünk, az egyik tartóoszlop egy eredeti fatörzs volt. Nagyon megörültem neki, gondolván, ez lesz az igazi macsek-kifutópálya, hiszen felmászhat a fán keresztül a galériára, ami plusz territórium neki, remekül élezheti a fatörzsön a karmát. Nos, egyetlen egyszer sem mászott fel a fán, még csak nem is kaparta egyszer sem. Pedig akasztottam rá macskamentával befújt játékot, be is mutattam neki, hogy kell kaparnia :), de hiába. Alapból is ritkán volt a galérián (én sem ott aludtam), de ha mégis felment, akkor azt a kis szekrény-tévé-nagy szekrény kombón keresztül tette...
Nyilván sok macsek szereti a komoly macskabútort, de a saját tapasztalatomon kívül sok más gazditól is hallottam, hogy kár volt megvenni, mert nem használja a cica.
(Azt csak a félreértések elkerülése miatt írom, hogy ugyan az enyém kizárólag szobacica, de azért tudna fára mászni, ha akarna.. Ugyanis egyszer véletlenül kiszökött az udvarra és úgy "repkedett" át a bokrokon és kerítéseken, mintha mindig is ezt csinálta volna..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!