Csirke allergiás macska milyen tápot ehet?
Pár hónap múlva másik városba költözünk és akkor az új dokival is konzultálok erről.
Sok válogatós macskáról hallottam már, nem hiszem hogy ő extrém eset. Az olcsó sz*rokat bezabálná ha azt adnám neki, az tuti, a nyers húshoz meg nincs szoktatva gondolom az a baj.
Az én cicám is csirkeallergiás és ráadásul még a veséjére is kell vigyáznom, úgyhogy nekem ezek a tápok amitől nem vakarózik és nincs allergiás tünete:
- Vetlife (Ultrahypo) száraz
- Hills Z/D
- Leonardo nedves (májas, marhás, bárány+áfonya)
- Miamor (fácános, nyuszis ) kicsi konzervek ezt nagyon szeretik
- Animonda Integra Protect (Bárány+rizs) - alutálkás
- Specific Food Allergie Management - Bárányos alutálkás
- Trovet (Bárány, vad, nyúl, ló...) tasakos és konzerv formában
- MjAMjAM Quetschie (szarvas+nyúl) ez 300g-os kiszerelésű
Ezeket a Zooplus webáruházban szoktam venni illetve állatpatikában (Trovet, specific).
Ezek mellett heti 1-2 alkalommal szoktam neki adni feldarabolva apró falatokra nyúlmájat, filézett nyúlhúst, szarvashúst (lidl-ben lehet kapni). Kizárólag leforrázva és TILOS NYERSEN ADNI ezeket mivel olyan élősködők lehetnek a nyers húsban amitől megbetegedhet! Ezt orvos mondta, hogy leforrázva vagy főzve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!