Csirke allergiás macska milyen tápot ehet?
Bármilyet amiben nincs csirke.
Halasat, marhásat, bárányosat stb...
Igen van sajnos csirke allergia, viszket tőle az arca, a füle :(
Sok táp ami ilyen 80% hal vagy marha, abban is van csirkemáj, csirkezsír... pl Real Nature, Select Gold.
Meg fogom nézni a felsoroltakat, köszönöm!
Visan Optimanova nyulas/lazacos hypoallergén gabonamentes, 70% hús.
Az én érzékeny, allergiás(nem volt anyukája, nincs megfelelő védettsége) cicám ezeket kapja.
Mellé nedvesből Leonardo májkonzervet kap.
Ezen kívül, amit itthon kaphat, az a főtt tojás, főtt marhahús.
Miden mástól vmi baja van.
Szóval együtt érzek.
Köszönöm a válaszokat, próbálkoztunk valódi hallal, de nem eszi meg és nem tudom ki-be rakosgatni a hűtőbe hogy ne romoljon meg.
Az orvos a Royal Canint ajánlotta ami be is vált de valami tartalmasabb kaját szeretnék neki adni. Mert az pont hogy csirkehúsból van csak hidrolizálják a fehérjét ami már nem okoz tünetet. Ezért kerestem volna valami csirke mentes, de nem mű kaját.
Próbálkoztunk már nyerssel, akkor derült ki a csirke allergia mert egy idő után kihányta a húst. A májat, zúzát kézből megette, tányérból nem igazán. A halból nagyon picit eszik, más tengeri herkentyűt nem eszik meg, rákot próbáltam (nálunk az olcsón kapható) de csak megnyalta és aztán öklendezett, szóval nem erőltetem. (Amúgy nem hányós szóval biztos ettől volt)
Pépes kaját nem szereti, tasakosból is csak a darabost eszi meg, patét nem.
A halas szárazat szereti, igazából minden szárazat megeszik szívesen.
A nyersezést nen erőltetném, ahol lakunk nyúl meg ilyesmi nem elérhető csak egyben és nem szívesen trancsíroznám neki. Vegetáriánus a háztartásunk. Talán ha lesz kutyánk is, akkor kettejüknek jobban megéri a nyersbe belevágni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!