Melyek az "ölbecicák"?
Úgy értem a kisebb energia szintű, hosszabb szőrű cicák akik valamivel gazdacentrikusabbak mint az "átlag"
Tudom kicsit hülye kérdés mert egy macska lazán alszik 20 órát és meglehetősen független természetűek :D volt már egy sima házi macskám de szegény elég antiszoc volt, inkább csak nézegetni lehetett :D
Szia!
Nekunk 3 hazimacskank van, ebbol ketto a szomszede. Azt a kettot nem lehet felvenni, csak maximum addig, mig elhurcolom a kajastalhoz.
Viszont van egy mentett cicam, aki akar orakig is kepes az ember oleben uldogelni, aludni, simogattatni magat. O olyan, ha leulok, egybol maszik az olembe.
Sok macska megfordult nalunk, de ilyennel meg nem talalkoztam.(ezert is nagyon sajnalom, hogy el kell ajandekoznom a kozeljovoben:((()
Nekem 2 házi macskám van. Az egyiket nem lehet felvenni, ő csak egyfolytában jön utánam és dörgölőzik.
A másik az ölemben van egyfolytában ha leülök, ha pedig nem ülök le huzamosabb ideig, akkor fel kell venni és úgy járkálok, hogy a nyakamban ül vagy fekszik. Mázli, hogy csak 3 kiló...
A ragdollok és a birmanok, más néven burmai szent templommacskák kifejezetten lakásba való, lusti, nem túl pörgős, hízelgős cicák. Játszani szeretnek ők is, de könnyű lefárasztani őket, nem jellemző, hogy kárt tennének a lakásban. A ragdollra jellemző, hogy követ szobáról szobára, mindig abban a helyiségben akar lenni, ahol a gazdija. Megy veled mosogatni, teregetni is. A birman meg nagyon cuki, felnőttként is olyan, mint egy kölyök a nagy szemeivel meg nagy tappancskáival, és olyan kis mókamester.
Egyébként konkrétan az ölben levést kevés macska szereti. A bújós, hízelgős cicák is inkább az oldaladhoz bújnak, melléd fekszenek, dagasztanak, de az ölbe ülés nem túl kényelmes nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!