Tényleg nem normális, hogy minden mosás előtt megnézem, hogy nem ment-e be a macska a mosógépbe?
Elől töltős mosógépem van, és két benti macska. Szeretnek mindenhova bebújni, és sokszor olyan gyorsak és halkak, hogy észre se veszem, hogy beslisszoltak valahova. Bár a mosógépbe még soha nem mentek be, én mégis minden mosás előtt, miután becsukom a mosógép ajtaját, elmegyek és megkeresem mindkét macskát, hogy megvan-e. Csak utána indítom a mosógépet. Ma ezt látta a párom, mert itt van a hétvégén nálunk, és kérdezte, mit csinálok? Mert a macskákat kerestem épp. És elmondtam neki, hogy megnézem, hogy nem másztak-e be a mosógépbe. Mert lehet bent, a sok ruhától nem látnám, hogy köztük van. Kinevetett, hogy nem vagyok normális, mert miközben pakolom be a ruhákat, látnám, ha bemegy a macska is. Főleg hogy utána rögtön be is csukom, nem hagyom nyitva az ajtaját egy fél napig. De olyan láthatatlanul tudnak közlekedni, hogy lehet fordulok egyet, ő már bent is van én meg csak rádobom a következő adag ruhát. Szerinte ez egy teljesen irreális félelmem... Szerintetek igaza van? Csak én túlzom el, vagy más is ilyen óvatos (a macskások)?
L/23
Nekem csak egy cicára kell odafigyelnem, és ódzkodik, hogy nézze, ahogy bepakolok.
Szerintem jobb, ha ellenőrzöd, nem mániás cselekvés ez.
Soha nem lehet elég óvatos az ember, ha házi kedvencről, vagy kisgyerekről van szó! Egyszer hibázik az ember, és kész a baj! A saját megnyugtatásod érdekében is nagyon jó, ha ilyen körültekintő vagy!
A férfiak ezt nehezebben értik, másképp gondolkodnak...
Irreális félelem, de inkább ezt ezerszer, mint egyszer mégis bejöjjön a fekete lotto.
Ezzel nincs semmi baj, azzal van baj, aki kinevet a félelmeid miatt. :/
Pedig ez kenyszer cselekvés.
Figyu,te kinyitod a mosógép ajtaját.
Üres a dob, bepakolod a ruhákat, ajtó becsuk.
A macsek nem tud bemenni.
Írom ezt úgy, hogy 4 cirmos van a lakasba.
Most sem hagy irni.
Mostantól én is mindig megnézem(bár nekem felül töltős, de kitudja?).
Nekem meg ez a mániám. Látok vmit, ami számomra ijesztő(macska a mosógépben, ne viccelj, frászt kaptam, vagy múltkor olyat, hogy öreg cicának sérülhet a hasa a felemeléstől, huu), azonnal rettegni kezdek és minden ilyen megmarad bennem, totál kiakasztok itthon ezzel mindenkit. Amíg nagyon pici volt a cicám napi 3x felmostam domestossal, nehogy elkapjon vmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!