Smilla Kitten tényleg nagyon rossz minőségű?
Alsó középkategóriásnak mondanám.
Mérföldekkek jobb; mint egy whiskas vagy kitekat szintű szemét, legalább normális fehérjetartalma van, bár húslisztből nagyrészt.
Kérdés, hogy mennyit szánsz rá (feltételezem, hogy az ára miatt választottad), ha körbenézel, lehet, hogy találsz jobbat.
Középkategóriásból én a fressnapf Premiere márkáját ajánlanám, a 4 kilós kiszerelésben kb 1200/kg árra jön ki (10 kilósban még olcsóbb, de annyit én nem szoktam venni), és van belőle kitten verzió. Ár/érték arányban szerintem verhetetlen.
Ha netről rendelsz (smillát én csak zooplusról ismerem; abból indulok ki :D), akkor happy catet, sanabelle-t nézd meg; azokból is van kitten, még vállalható áron, illetve a HC már kicsit drágább.
A kollegád mindenképpen rosszindulatú.
Kollégád mit mondott, hogy inkább mivel etesd? Vagy csak baszologatott? Ha az utóbbi üsd meg.
Ha tapasztalt macskás, akkor hallgass rá.
Akik esetleg utólag nézik ezt a kérdést: Az első válaszoló elég negatívan megjegyezte, hogy a Smilla húslisztet használ.
Én mindenkit arra bátorítok, hogy húslisztet tartalmazó táp okát vegyen. Ha egy táp 40% húst tartalmaz, az azt jelenti, hogy ebből még lejön a 80% nedvességtartalom. Ellenben a húsliszt a már előkészített húst jelöli, aminek kb. 0 a nedvességtartalma
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!