Semmi esetben sem lehet jobb a magad összeállított macskatápszer, mint a macska anyatej?
A magad összeállított alatt azt értem, hogy bolti macskatápszer felturbózva tojássárgával, vitamincseppekkel, kecsketejjel stb.
Semmi esetben sem, akárhogy állítom össze, nem lehet jobb, erősebb, mint az anyatej?
Egy barátnőmnél születtek kiscicák. Azt akarja csinálni, hogy egyet, amit meg fognak tartani(a többit elajándékozzák), azt ő külön akarja speciálisan maga összeállított felturbózott tápszerrel felnevelni.
Mondtam, hogy nincs az anyatejnál jobb, ha a legjobbat akarja, akkor hagyja szopizni. Mondta, hogy sokan vannak és nem fog elegendő tejhez jutni. Mondtam, hogy akkor azt tápszerezze, amit nem akar megtartani és akkor a te kicsid majd a lehető legtöbb és legjobb táplálékhoz jut.
Igazam van?
Nálunk már történt ilyen, vagyis nem teljesen, de volt, hogy az egyik kétszer akkora volt, mint a többi, meg láttuk is, hogy rendszeresen kitúrja a tesóit. Persze van annyi emlője, hogy jusson mindnek, de az a legnagyobb sorba ment, mindből a nagy ette ki. Vmennyi nyilván jutott a többinek is, de lényegesen többet evett egymaga a nagy.
Szóval van ilyen, de most az lenne a kérdés, hogy lehet-e anyatejnél erősebb tápszert készíteni?
És mitől jobb az anyatej mindennél?
Amúgy köszi a válaszodat!
Ez még mindig a "ugyanolyan mint a elvesztett volt" barátnő?
Vagy most más a történet?
Amugy, nyilván, ha végzett táplálkozásbiologus, és ez a szakterülete, akkor esetleg kifejleszthet egy jobb, mint ami eddig volt kapható! keveréket, és bénára keresheti magát rajta. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!