Mit tehetnék, hogy a kiscicàm ne tudja leszaggatni a függönyt?
Egy rosszabb függönyt tettem fel direkt, nem is azzal van a baj, ha kiszakítja, hanem azzal, hogy nem értem, hogy tudja úgy leszedni az egészet a csipeszekről, hogy a karnis meg fent marad, mert sajnos volt, hogy az is lejàrt, de az nehezebben esik le szerencsére, mert félek, nehogy ràessen. Gondolom, a csipeszek lehetnek gyengék, vagy nem tudom, de a sötétítő is olyanokkal van felrakva, de az valahogy nem érdekli őt, igaz, az rövidebb is, mint a sima függöny, ezt is próbàltam rövidebbre venni, lehet majd még rövidebbre fogom, csak elêg rossz, hogy nagy nehezen felrakom, erre leszedi...
Előre is köszönöm!
Vegyél neki direkt cicáknak készített játékot. Minél érdekesebb, "fityegősebb" legyen, hogy elterelje a figyelmét.
A függönyt addig vedd le/kösd fel, hogy ne tudjon vele játszani. Ha megszereti a játékot, akkor elfelejti a függönyt :)
Esetleg befújhatod valami olyannal, amit könnyen ki tudsz mosni, de a macsekot irritálja.
Mert mászókát keres, a cicák szeretik a "körmeiket aggatni", a függöny erre tökéletes.
Azon kívül szeretnek magasban lenni, (mint egy leshely), ahonnét belátják az őket körbevevő területet.
Akár még házilag is tudsz neki készíteni valamit, itt sok ötletet találsz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!