Hogyan szelídítsek meg, vagy oldjak fel egy újonnan érkezett felnőtt macskát? Mennyi időt hagyjak neki? Felbátorodik vajon 24 órán belül és előjön? Bánthatták?
Na igen. A megszökés.
Na most az a probléma h 1 órácskára hunytam le a szemem, és mióta felébredtem, azóta nem találom a macskát pedig minden zugot megnéztem, átvizsgáltam tüzetesen, még a lehető legelképzelhetetlenebb helyeket, réseket is.
Az a vicc, h megszökni nem tudott, mert szúnyogháló van mindenhol, a fürdőszobaablak volt bukóra nyitva, de még ott sem(!) mert nincs nyoma.
Azon is rabicháló van, és nincs helye annak h "szervezkedett" volna.
Az ajtó csukva volt, minden csukva van.
Mégis Hudini módjára eltűnt és emiatt gyomoridegem van mert az én felelősségem.
Ilyet én még életemben nem pipáltam!
Kerestem fél óráig mint a hülye, de meguntam és még a szagát sem érzem.
Mert mint mondtam is, elég büdi h összekente magát kakival.
Nem létezik h egy ekkora lakásban el tud tűnni, 35 nm maximum?!?!
A fürdőszoba ablakon nincs háló?
Ha nincs kiférhetett, nem feltétlenül hagy nyomot...
Persze nem biztos, hogy megszökött.
A másik meg, hogy hagyd békén ne foglalkozz vele (ne is próbáld megfogni egy jó darabig), hagyd hogy ő a saját tempójában ismerjen meg téged és az új környezetet. Ez egy macskának elég stresszes helyzet. A 2 óra neki semmi.
Kérlek olvasd el még 1x figyelmesebben az első kommentemet, ahol azt írom h VAN háló a fürdőszobaablakon (is) csak nem szúnyog, hanem rabicháló. Mindegy, mert azóta már meglett, még aznap éjjel előbújt a rejtekhelyéről, de jól belém hozta a gyomorideget a kis szélhámos, 12 órán keresztül hűlt helye volt, már lemondtunk róla. Elkönyveltük h megszökött.
Aztán mit talált ki magának hova bújik?
Hát a konyhaszekrény alá! 😂🤦♀️
Amit csak hátulról, a tűzhely mögül tud megközelíteni, szóval te nem láthatod!
Nagyon rafinált módon pécézte ki ezt a helyet h ne is tudd hol rejtőzik!
Szóval elneveztem Houdini macskájának.
És sajnos azóta is rettentő mogorva és félénk, nem tudom mit kezdhetnék vele, fog-e egyáltalán közeledni felém :(
Rám haragszik pedig soha nem bántanám.
Képes lenne megkapni is annyira fél.
Nem merem megsimogatni pedig nagyon vágynék rá, de nem ad rá esélyt.
Nem baj, én várok...................
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!