Mi baja lehet a cicámnak?
Valam történt a cicámmal. Egyetem miatt 2 hete nem láttam. Hazajöttem és ez fogadott.? Egyfolytában sírva nyávog, utanam jön mindenhova. Látom rejta hogy nincs jól. Adtam neki tejet(mérgezés esetén) meg is itta.
Segítsetek! [link]
Szegény! Mindenképpen keress egy másik orvost, aki megvizsgálja, ezer oka lehet a viselkedésének. Ne is bizz egy olyan orvosban, aki azt mondja, hogy adj neki tejet és majd meggyógyul. A tej nem varázsszer. Ráadásul rosszat is tud tenni ha olyan baja van a cicának.
Például mi sem iszunk tejet gyomormérgezésre.
Ott kezdődik a probléma hogy hiszel olyan állatorvos ak aki tejet javasolt a macskádnak. Ott folytatódik, hogy macskát tartasz, de fogalmad sincs róla, hogy a tej nem jó neki, az csak plusz dolog, hogy mérgezésre sem jó, ez kB városi legenda....
És ugyebár nem ér véget, mert nem viszed orvoshoz....
Nem tudjuk a dolgok hátterét.... Dehogynem... Nincs lóvé állatorvosra, vagy eszköz amivel elvidd, stb stb... A lényeg hogy még egy macskatartó, aki maga sem tudja szerintem miért tart macskát, mert hogy láthatóan nem átgondolt a dolog, az biztos....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!