Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi baja lehet a kismacskánknak...

Mi baja lehet a kismacskánknak? Mit tudnék vele csinálni?

Figyelt kérdés
Pár napja két és fél hónapos cicánkon észrevettük, hogy nem érzi jól magát az evést követő alvást után. Rájöttem, hogy ez az miatt van, mert a nyelvén van valami seb szerűség, ami miatt nyáladzik, és úgy tűnik, hogy fáj is szegénynek, pedig próbál úgy tenni, mintha nem zavarná őt. Reggel, és este jó kedvű, élénk, meg játszik a másik cicával, de ha fáj a nyelve szegénynek, akkor is bújik, meg dorombol, ha simogatom. Meg tudnám gyógyítani valahogy házilag, vagy inkább vigyem el orvoshoz? Más macskájával is előfordult már ilyen?
2010. júl. 14. 15:14
 1/6 A kérdező kommentje:
Még azt kifelejtettem, hogy még kb. két hete folyamatosan gennyesedett be a szeme, (már amikor elvittük, olyan volt.) de már szerencsére elmúlt, mert kamilláztuk, és vettünk neki szemcseppet. Lehet összefüggés a kettő között?
2010. júl. 14. 15:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Lehet összefüggés. Vidd orvoshoz.
2010. júl. 14. 15:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Mire vársz?!!!Vidd dokihoz,lehet vmi komoly baja is!Arra vársz,hogy szerencsétlen megdögöljön?....szegény még szenved is...ilyen gazdikat...
2010. júl. 14. 15:19
 4/6 anonim ***** válasza:
van egy szájfertőzés féle amit elkaphatnak a macskák. Nagyon csúnya gennyesedés az ínyeken a fogak pedig befeketednek és kihullanak. Ne várd meg vidd el állatorvoshoz. bár ez inkább növendék és felnőtt macskákon jelentkezik. amint eléri majd a 12 hetes kort feltétlen kapjon oltást. Utánna egy hónap múlva meg kell ismételni az oltást.
2010. júl. 14. 15:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Az én macskámnak is volt hasonló tályog a nyelvén. Házilag nem tudod meggyógyítani, orvos lesz a vége. Az én macskámnak elég lassan gyógyult és utána is gyakran lettek szájproblémái. Gondolom kevesebbet is eszik. Ilyen kis korban ez is súlyos lehet. Vidd el orvoshoz!
2010. júl. 14. 15:32
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Ha holnapig nem javul, ahogy tudom, el fogom vinni.
2010. júl. 14. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!