Miért remeg a macskám?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Tegnap edesanyam megfurdette a macskamat bolha es kullancsirtoval... ma meg mar veszetten remeg de nagyon durvan es nemtudjuk mitol!! Surgos kerdes segitsetek kerlek!!2019. szept. 8. 08:23
1/9 anonim válasza:
Lehet, hogy a bolhaírtóra allergiás! A mérgezés jele lehet a remegés, pl ha cicára kutyának való bolhaírtót raknak! Nem nekik való!
Tudom, nincs állatorvos 50km-es körzetben, nincs autó, nincs pénz, nincs telefon..
DE EZEN CSAK ÁLLATORVOS SEGÍTHET!!
2/9 anonim válasza:
Mossátok le a macskát sima vízzel. Mi a sampon hatóanyaga? Macskára való?
3/9 anonim válasza:
Ja és utana egyből orvos természetesen
4/9 A kérdező kommentje:
A macskat persze lemostuk azonnal, kutyara es macskara alkalmazhato bolhairtot alkalmaztunk... voltam vele orvosnal egyetlen egy orvos sem fogadott... gyogyszertarban jartam ahol kalciumot kaptam
2019. szept. 8. 12:21
5/9 anonim válasza:
Mi az, hogy nem fogadott az orvos?! Ezt nem hiszem el.
Csak macskára való cuccot tegyél rá és a kalcium semmit nem ér... Sem neki, sem embernek, se allergiára, se allergiás reakcióra. El kellene már feledni ezt a butaságot.
6/9 A kérdező kommentje:
Hazugság... a kalciumos tej mentette meg az eletet
2019. szept. 12. 18:56
7/9 anonim válasza:
Persze, nyilván. Gyógyszer. Gratulálok.
Az ilyennek minek háziállat?
Költői kérdés volt.
8/9 anonim válasza:
Ajjaj, ezzel én is így jártam. A csepegtetőset használtam elsőre a másfél éves feketémre és egyszer csak látom hogy jön be hozzám hatalmas kitágult pupillákkal és könyörögve megáll előttem akar valamit mondani, nyávogott egyfolytában... Olyan fura, kábult és mosott volt a tekintete. Nagyon megijedtem és azonnal tudtam mi a gond. Nyugtatgattam kedvesen és jó bőven lemostam többször samponnal, szivaccsal a bőréig a szert amit érdekes módon még nyugodtan tűrt is. Majd adtam neki friss vizet és a legfinomabb kajáért elszaladtam amit szeret és igazi tejszínért. Innentől kezdve szinte percről percre javult és egy óra múlva teljesen elmúlt. Eltettem a hatóanyag dobozát hogy később is tudni fogjam és mást használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!