Belevágtam a cicám bőrébe. Baja lehet?
A hosszú szőrű perzsa cicám szőre csombókos lett. Nem szereti ha fésülöm így mikor már nagyon durva,kivagom neki. De most véletlenül belevágtam szerintem. De nem vérzik neki,világos színű neki. Lehet hogy érzékeny neki, de nincs rossz kedve.
Kérlek kimeljetek. Eléggé ostorozom magam így is. 10eve van velem. Nagyon szeretem. Az volna a kérdésem hogy lehet e valami baja. Lebatadinoztam. Felhivtam az állatorvost. De akkor még azt gondoltam hogy nem én csináltam. De mástól nem lehet. Fekete a bundaja. És ez teljesen színtelen. Pedig a felső bőre is sötét. Azért gondolom hogy mégis én voltam
De itt dorombol nekem. Szerintetek?
Nem lesz baja.
A macskák nincsenek cukorból.
Bizony, amikor verekednek, mivel gyakran verekednek,territoriális állatok, komolyabb sebeket ejtenek egymáson.Mégis ritka az, amikor marandó.
Tudom, nem ez a kérdés, de tényleg nem szereti, ha fésülöd? A simogatást szereti? Ha igen, valamilyen kézre felhúzható eszköz hasznos lehetne, pl. van ez a "cicasimi kesztyű" (én így hívom, a felesleges szőrt távolítja el), kipróbálhatnád. Hátha így nem csomósodna be a szőre, ha befilcesedik, az elég gáz. Szegény cica...
Nekem régen volt egy talált perzsám, előtte ki tudja, mennyi ideig kóborolt, nagyon sokat kínlódtunk, mire a szőrét rendbehoztuk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!