Mit csináljak? Ez már nevetséges!
A szomszéd vett 3 macskát nem rég, mi meg egy kiskutyát(Bodza, puli 12 hetes). Jönnek át a macskák hozzánk, az anyáék kinnt vannak.Éppen bennt tanultam az angolt, nagy sikoltozás, kiabálás van kinnt, kinézek az ablakon, és :
Anyu:
-Zárd be a kutyát gyerünk, gyorsan, itt vannak a a macskák Úr Isten, hozzá érnek a kutyához, és beteg lesz!
Megy a testvérem bezárja a kutyát( olyan háza van, hogy egy nagy ház, és abban egy kis ház), folytatódik sikoltozás.
Anyu:
Vigyázz, hozzád fognak érni a macskák, menj onnan!
Már nem bírtam tovább nézni, kimegyek.
Anya:
- Nekem most elkell mennem, majd engedd ki a kutyát, ha elmentek a macskák, de vigyázz nehogy viszzajöjjenek!
Én:
-Ha ennyire féltitek a macskától a kutyát, akkor miért nem rakjátok őket ki a kerítésen?
Anyu:
-Én nem fogom meg ezeket a dögöket, nincsenek beoltva, meg a acskák egy csomó betegséget terjesztenek, aztán beteg leszek!
Anyukám egész gyerekkorát macskák melllett töltötte, oda volt a macskákért volt, hogy a mamámnál 7 macska is volt, és most is van ott macska.én oda vagyok a macskákhoz szeretnék is egyet, de nem engedik, mert betegek leszünk tőlük.Pedig a pénzemből beoltanám őket, féregtelenítés, veszetségi, kullancs, és bolha ellen, de anya azt mondta, hogy ne ilyen , hülyeségekre költsem a pénzem,mert úgy is elmennek de én erre fogom! Apu sincs oda a macskákért, de mondta a szomszéd neki, hogy megfogta a pockokat a macska (erre felé nagyon sok pocok van)
ezért most tetsziok neki, bár nem nagyon van oda a macskákért, pedig ő is macskák mellett töltötte a gyerekkorát.Pedig régebben nekünk is volt macskánk, és akkor ő is oda volt értük és emelgette, babusgatta őket.
De most is lesz, mert én hazahozok egyet és nem érdekel mit mondanak. Apunak a pockosat mondom, anyunak pedig azt, hogy a macska jelenléte csökkenti a vérnyomást, és a szívifarktus kockázatát.Talán valamennyire engednek.
Mit csináljak velük? Ez már beteges!
Sorry( a helyes írási hibákért)
12/l
Szerintem a macska, ha rendesen be van oltatva, akkor nem veszélyesebb betegség szempontjából, mint a kutya. Nekem mindig voltak, és semmit nem kaptam el tőlük, pedig sokszor még az ágyamba is bejönnek.
Esetleg próbáld apukádat meggyőzni, utána lehet anyukádat is sikerül.
Köszönöm a válaszokat!
A mamámnál csak féregtelenítve van a macska ,és semmi baja nincs a kutyának ( szintén puli), teljesen egészséges a macska is meg a kutya is. Úgy szoktak lenni, hogy a kutya fekszik, a macska pedig a hátán van, és betakarodzik a szőrével.
Erre felé is vannak ilyen elhanyagolt macskák,pl.: az egyiktől nagyon félek, a komposztálónkba jár enni, és mikor viszem ki kiönteni a komposztot, akkor mindig kiugrik onnan egy olyan macska, aminek csak egy szeme van, ahol a másik szemének kellenne lennie, ott bőr van, és sok helyen hiányos a szőre.Attól én is rettegek, de amúgy nem féleka cicusoktól.
Még egyszer köszönöm a hasznos válaszokat!:)
Szerintem megszerethetteted anyukáddal a macskákat.
Az én anyukám életében 3szor kapott el betegséget macskától, mégis sikerült megszerettetnem vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!