A macskánk az alom mellé pisil. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
már 2 éve nálunk él és eddig sosem volt gond a szobatisztaságával de már egy kis ideje állandóan az alom mellé piszkít, pedig az alom tiszta. mi lehet a baj?2010. júl. 14. 11:08
1/7 anonim válasza:
Próbálj ki másik almot esetleg, vagy nem lehet, hogy túl közel van az etető táljához?
2/7 anonim válasza:
Megváltozott valami a környezetében? A macskák a legkisebb változásra is érzékenyek.
Nem beteg a cica? Nem viselkedik máshogy?
3/7 anonim válasza:
1. alom rossz helyen van
2. piszkos az alom
3. olyan erős illatú vegyszerrel mostad az alomtálcát amit a cicus nem szeret
4. nem szereti azt a fajta almot
5. neveletlen
4/7 A kérdező kommentje:
mindig is ez volt neki, tiszta, eddig szobatsiztavolt
2010. júl. 14. 12:23
5/7 anonim válasza:
Húgyúti betegség is okozhatja. Nem próbálkozik sokszor a pisiléssel, vagy nem véres a vizelete?
6/7 anonim válasza:
Az is lehet,hogy kicsi a tálca. Az én macskámnál megszűntek a gondok, amikor vettem neki egy nagyobbat.
7/7 anonim válasza:
Mindig ott volt? Lehet hogy büdösnek találja.Most ki alaposan,de olyan vegyszerrel,ami nem büdös.És van egy ötletem.Boltban kaphatók zacskók amit beleraksz a tálba ,és úgy rá az alom.De egy erősebb reklámtáska is megteszi.Nézdd meg a vizeletet,nincs e valami baja(véres,vagy esetleg uszkál benne valami.Nézesd meg orvossal,ki tudja,lehet hogy komolyabb baja van.Nem rosszkedvű mostanában?Vagy kevesebbet eszik? Egy vegyszertől is lehet baja,és így is próbálja jelezni.Beszéldd meg orvossal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!