Miért nem eszik a cicám?
Hónapokkal ezelőtt hányt vagy 3x, azután abbamaradt, azt hittük csak olyat evett, egy hónapja viszont elkezdett romlani az állapota, el is vittük orvoshoz, ott azt mondták, hogy a veséjével van gond, és amiatt kialakult egy fekély a szájában. Most viszont 1 hete hirtelen teljesen leromlott az állapota, és a hét elején vissza is vittük orvoshoz, ő azt mondta, hogy egy ilyen fiatal macska ( 5 éves) hogy lehet vesebeteg, de továbbra is azt mondta, hogy ez a baja és hogy kezdődő fekély van a szájában ismét. Kapott infúziót, injekciókat. Most viszont rohamosan az elmúlt napokban elkezdett romlani az állapota, 2 napja nem eszik, inni viszont iszik és a vizelete is normális. Most nem értem, elgondolkodtam, hogy biztosan a veséjével van gond? Nem lehet valami fekély a torkában amiért nem eszik? Van valakinek tippje, vagy valaki tapasztalt már hasonlót?
Házhoz még egy orvos mindenféleképp ki szeretnék hívni, de véleményekre kíváncsi lennék, hogy valóban diagnosztizálták félre, állhat-e más a háttérben?
Miből gondolják, hogy vesebeteg? Voltak vizsgálatok pl: vérkép, vizelet? Vagy csak ránézésre mondtak valamit?
Én a helyedben egy állatkórházba vinném ahol rendesen kivizsgálják, azt hogy kihívsz egy orvost felejtsd el, mert a kijárósok nem tudják megvizsgálni csak találgatni fog és ad valamit ami valószínűleg nem lesz jó neki.
Rendesen vizsgáltasd ki, amit egy kijárós orvos nem fog tudni megtenni.
Kéne labor, ultrahang. Vidd egy állatklinikára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!