Zsofimágus kérdése:
Milyen probléma lehet a cicámmal?
Figyelt kérdés
Körülbelül egy hónapja vettem észre, hogy kicsit piros a kiscicám füle, de már egyre rosszabb... a furcsa, hogy csak a füle fehér része ilyen vörös, de az anyjának is ugyanígy csak a fehér csúnya, bár neki alig látszik.
Azt mondták, hogy ez lehet napégés és kenjük be, de azt nem mondták mivel.
Valaki macskájával esetleg történt hasonló? Mit lehet ez ellen tenni?
2019. aug. 27. 21:33
1/2 anonim válasza:
A nagyrészt fehér, vagy teljesen fehér macskák füle elrákosodik a napsugárzástól (laphámrák). Ez még csak sima égés szerintem, de hogy el fog rákosodni előbb-utóbb, az fix! Vidd el állatorvoshoz, majd ő megmondja mit lehet kezdeni vele! Az ilyen macskát ajánlott bent tartani, ahol nincs kitéve a sugárzásnak.
2/2 A kérdező kommentje:
Értem, nagyon szépen köszönöm. Amint lehetőség van rá, orvoshoz viszem.
2019. aug. 27. 22:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!