Ez a cica egyiptomi mau?
Figyelt kérdés
Valahonnan elszökött, mi megtaláltuk, a gazdi nem jelentkezett. Gyönyörű, biztosak voltunk benne hogy nem házicica, keresgéltünk neten, és a maura iszonyúan hasonlít. Csak a pöttyök a bundáján nem teljesen kivehetőek, egybemosódnak, csak ha úgy nyújtózkodik, akkor látszanak. Macskadoki nem mondott rá semmit..pedig minden leírás passzol rá.
és itt egy kép googleról:
2010. júl. 13. 17:20
1/17 anonim válasza:
én szimpla cirmosnak néztem őszintén szólva...
2/17 anonim válasza:
A rendes házi cirmos szerintem nem így néz ki...
Nem tudom milyen ő, de szép cica.:)
3/17 anonim válasza:
Lehet benne valami, de szerintem nem fajtiszta mau. Valamelyik őse az lehet, de ettől függetlenül gyönyörű cica. :)
4/17 Beatrix17 válasza:
Akár az is lehet!Minden esetre gyönyörű!!!Vidd el másik dokihoz,aki ért is az állatokhoz!Nekem is egy doki mondta meg,hogy Fóka sziámit fogadtam örökbe.de mivel szinhibás,kidobták 2 tesójával együtt!Mert vannak ilyen undoritó emberek!!
5/17 anonim válasza:
Jaj de nagyon édes :)
Nekem is az egyik cicám ilyen, ő is úgy került hozzám, akkor most ő is mau? :O
Ja, és az első képen a háttérben megbúvó gitárért külön pont ját :D (y)
6/17 anonim válasza:
Szerintem házicica valamilyen fajtatiszta őssel. Nekem is volt hasonlóm, lovardából hoztam.
8/17 anonim válasza:
A mau pöttyös :) ez a cica csíkos :)
9/17 anonim válasza:
Ez nem mau, ez (ő) csak szep. :) Nekem van "maubb" macsekom, de o is csak hazi. (bar lehet, siman eladhatnam maunak... hm.. ^_^° )
10/17 anonim válasza:
Szeme elég maus. Szőre cirmos. Keverék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!