5 hónapos cicusok. Hogy viselnék a különválasztást?
Két cicusunk születésüktől fogva együtt van. Játszanak,birkóznak, kergetőznek. Néha egymás mellett alusznak, és a mosakodásba is besegítenek egymásnak. Imádjuk őket (kivéve a férjemet.) Napközben bent a lakásban vannak, sokat alusznak, éjszaka kiszoktuk engedni őket. Az egyik már szinte felnőtt méretű.
Egy ismerősöm elvinné az egyiket. Kis lakás, ahol sokan laknak. Dinamikusabb, hangosabb család mint mi. Ott csak lakásban lenne. A tesója meg maradna nálunk. Szerintem nem jó ötlet. Már nagyok ehhez. Meg egy éjszaka kinti macska teljesen lakásban? Illetve a nálunk maradó cicusra milyen hatással lenne? Véleményetek? Köszönöm.
Szia!:)
Szerintem nem jól.Várj még velük egy éves korukig utána szétválaszthatod őket :).Remélem segítettem.:)
Szerintem ha a véleményem érdekel,NE engedd ki a macskát éjszakára SE.
A különválasztás meg amúgy sem könnyű,de a cicák jobban viselik,mint ahogy az emberek gondolnák. Csak félő így unatkozni fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!