Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mintha őrülten viszketne a...

Mintha őrülten viszketne a farka/feneke, rohan mint egy eszelős, liheg, izzad a talpa?

Figyelt kérdés
Mi ez, valaki tapasztalt hasonlót? Tegnap este kezdte, akkor felhívtunk egy állatorvost aki azt mondta, hogy várjunk hátha elmúlik. Most elmúlt, de azóta meg újra kezdődött, megint ugrál, rohan.... kinti-benti ivartalan macska, féreghajtó-bolhairto-oltások pipa.
2019. aug. 18. 16:49
 1/1 szilágyiné takács er válasza:
Az én cicám is szokott eszeveszetten rohangálni. Főleg, amikor este leoltom a villanyt vagy amikor úgy érzi, el fogunk menni. Én úgy értelmezem, hogy játszik és belemegyek a kergetőzésbe egy kicsit. Kíváncsi vagyok, mások hogy vélekednek erről a cica viselkedésről.
2020. jan. 7. 03:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!