Valamit tehetek még ellene hogy ne haljon meg?
Figyelt kérdés
Van 3 10-11 hetes kiscicák és hát az eggyiknek tegnap elkezdett menni a hasa. Még nem nagyon. És már volt 1 macskánk aki ebbe belehalt. Vajon meg lehet előzni hogy ne haljon meg? SEGÍTSETEK! Egy pár napja eszik macska konzervet meg mellé anyatejet. Néha behozzuk még ölben is.2019. aug. 17. 22:50
1/8 anonim válasza:
1. Nézed tovább ahogy fosik
2. Imádkozol/ráolvasol bűbájt, hited szerint
3. Elviszed állatorvoshoz (lehet találni vasárnap is rendelést)
Azt hiszem a 3. lehetőséget kellene megpróbálnod...
2/8 anonim válasza:
Egy kis hasmenéstől nem fog elpusztulni, a másik macskádnak sem hiszem, h csak ez volt a baja. Este már nehéz remélni sajnos bárkit is, aki segíthet. Nem akarok gonosznak tűnni, lepontozhatsz, de szerintem hagyjad az anyjával, és ne stresszelj. Nem fog elpusztulni.
3/8 anonim válasza:
Kérdező, adj neki jól szétfőtt rizst, meg kamillateát, és ha nem fogyaszt magától folyadékot, itasd fecskendővel.
Egyébként meg természetesen állatorvos, ha találsz elérhetőt.
4/8 anonim válasza:
Figyelj, én tartottam életben ilyen korú kiscicákat ideiglenes befogadóként, akiknek két hétig folyamatosanan ment a hasuk. 10-11 hetesen pedig nem olyan kicsik, hogy ez azonnal elvigye őket. De irány az állatorvos!
5/8 anonim válasza:
Szerintem meg természetes hogy megy a hasa ilyenkor hiszen alig pár napja kapja a rendes kaját is ami ugye nedves plusz az anyja tején is van még nem csoda ha fosik szegény. Majd szépen leszokik az anyjáról és akkor nem fog menni a hasa. Nálunk is így kezdődik mindig a rendes kajára való szokatás. A másik macskádnak meg tuti volt más baja is.
6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a válaszát!
2019. aug. 18. 13:38
8/8 anonim válasza:
Oké, egy ideig természetes, de gondolom azért pusztult el, mert kiszáradt, ami előfordul a hosszan tartó hasmenés mellett.. állatorvos lássa mindenféleképpen! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!