Mekkora az esélye annak, hogy valami baj történik egy kijárós benti cicával?
15:53 egy macskát eleve nem kéne hozzászoktatni minden idegen emberhez. Mi értelme van? Nekem még sosem volt olyan macskám aki idegenekhez odamegy. Kész öngyilkosság lenne. Nem kutya ez, hogy meg kell tanítani, hogy ne harapjon. A macskának az a legjobb ha az idegenekkel barátságtalan. Amúgy meg bunkóság idegen macskákat simogatni, édesgetni mert ez lesz belőle, hogy mások meg megrugdossák. Vegyél a gyerekednek sajátot.
Cicaharc nálunk is volt amíg az én macskám meg nem erősítette a státuszát az új kertben, de mindig csak vernyognak egymásra, verekedés nincs nagyon. Plusz jól jön ilyenkor az itthoni kutya is, az megvédi a saját macskánkat az idegenektől.
Szerencsére nem én vezetek, de kifejezetten lassan szoktunk menni, és igen, gondot okoz, mikor kell a kb 25 centi magas, sötét vagy szürkebeton színű apró állatokat kerülgetni, pláne sötétben, vagy kanyarodásnál, és képzeld, ha hirtelen átszalad a macska, bizony rendesen oda kell lépni aminek következtében a gyerek a gyerekülésből előrelendül övvel is.
Van macskánk, természetesen benti, pont azért szereti az állatokat a gyerek is.
Nem mi hívjuk oda, odajönnek(jó környék a legtöbben simogatnak, sokan etetnek is, de van pár selejtes), dörgölőzik, ha kiengeded a macskád, az a legjobb ami történhet vele, ha megsimogatják, ennél csak rosszabbakat élhet át.
Nagy vicc, kiengeded a macskád közterületre és még neked áll fentebb, hogy ne nyúljanak hozzá mások? Esetleg ne kerüljük egy méteres sugarú körben, ha a járdán hasal?
Akinek nem tetszik, hogy bánnak az emberek az állataival, az tartsa a saját területén az állatait!
Nálatok meg tudta védeni a területét? És hogy néz ki a vesztes macska?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!