El fog felejteni a macskám?
Figyelt kérdés
2 hónapja kaptam egy kiscicát. 3 hónapra külföldre kell utaznom és addig a szüleimnél fog maradni. Eddig minden nap vele voltam, velem is alszik, de félek hogy el fog felejteni2019. aug. 9. 20:54
2/6 anonim válasza:
Nem felejt el.macskám előző gazdáját 5 év után is felismeri
3/6 anonim válasza:
Azonnal meg fog ismerni, mihelyst a kedvenc macskaeledelét elé rakod.
A macskák mindig emlékeznek a kiszolgáló személyzetre.
5/6 anonim válasza:
Nem fog :)
6/6 anonim válasza:
Biztos, hogy nem felejt el. Ellenben az enyém belebetegedett, amikor 1 hónapra otthon hagytam.
Bár őt én neveltem 10 napos kora óta és úgy beszélgetett, viselkedett velem, úgy hívogatott, mint ha az anyja lennék. Nagyon összenőttünk, 3 hónapos koráig napi 20 órában kézben/ölben/nyakamban volt. Ő már két és fél éves volt, mikor el kellett mennem nélküle.
Aztán mikor hazajöttem, utána vittem őt is magammal. Sose hagyom el többet, akkor se ha muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!