Fehér vagy fekete macskám legyen? Ti melyiket választanátok a kettő közül?
Figyelt kérdés
Az udvaron már mindenféle cicink vannak, csak ez a kettő szín nincs és most úgy van, hogy kaphatok egy cicát bentre. Szóval a kettő közül szeretnék választani, de nem tudom melyik legyen.2019. aug. 9. 09:05
1/21 anonim válasza:
Milyen színű ruhadbol van több?
Fekete vagy fehér?
Eszerint dönts.
2/21 anonim válasza:
Szerintem sokkal viccesebb efy fekete macska: -mondhatod magadról hogy
boszorkány vagy
- vicces mikor éjszaka
horrort nézel és melletted
felvinnyog a macskád akit megszállt a démon 😊
3/21 anonim válasza:
A fehér macskán hamarabb meglátszik a kosz
4/21 anonim válasza:
Hú igen, nekem a hófehér macskám maximum kiskorában volt fehér, most állandóan koszos mert mindenhova bújklál kint,
5/21 anonim válasza:
Ülj le a két cica elé és várd meg, hogy megszólaljon belül a válasz: "ő kell, és senki más". Az a cica a tied, amelyik téged választ, és amelyiket te választod magadnak. Mindegy, hogy milyen a szőre színe.
6/21 anonim válasza:
Nekem fekete van.
Fotózni egy rémálom 😅
7/21 anonim válasza:
Fehér cicát csak megfelelő körültekintéssel engedünk ki, mert le is éghet. Az én fehér-kékem benti, hosszabb szőrű mint az átlag, mindenhol meglátszik a macskaszőr, hiába a napi takarítás. Szóval ez a része egy átok.
Ne szín szerint dönts cica mellett, hanem jellem alapján.
8/21 anonim válasza:
A fehér maccsok között sok a beteges. Egyébként az a kérdés, hogy Hógolyó vagy Bagira tetszik-e jobban
10/21 A kérdező kommentje:
Énnekem inkább fekete felé húz a aszívem, de anyu szerint lakásba a fehér jobban "illik" vagyis hogy jobban oda való.
2019. aug. 9. 10:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!