Nem mozdul a cica de él mit tegyek?
Sajnos ehetett merget, attol fuggetlenul, hogy nem latszik a kis testen. Lehet, hogy valami belso szervi problemat okozott nala, ez nem lathato, de a mozdulatlansag utalhat erre, es a nyavogas is. Vagy leeshetett magasrol, es akkor ugyszinten belso problemak lehetnek. Biztos, hogy nincs jol. De az is lehet, hogy csak nagyon megremult egy masik macskatol, es sokk miatt van egyhelyben. Ki tudja. Ha nem mulik, holnap hivd az allatorvost mindenkepp!
Nem tudsz mit tenni most, simogasd picit, aztan biztonsagos helyen hagyd pihenni. Legyen vize, etele.
Nagyon kuldom neki az energiat! :(
Irj, hogy mi tortenik.
Koszonom a valaszokat! Nem hiszem h leeshetett mert meg kiscica es ahol szoktak lenni nem tud nagyon hova felmaszni. Kicsit nedves a nyakanal szegenykenek:/ Arra gondoltam meg hogy egy masik macska esetleg bantotta.
Megprobalok par allatorvost felhivni hatha, de ha nem megy akkor nem tudom hova vinni mert ebben a kis varosban nem valoszinu hogy nyitva vannak este de megnezem neten
Sajnos egy orvos se vette fel a telefont:(
Megmertem a lazat 38,7 volt. Probaltam itatni de nem nagyon sikerult. Szegenykem elpusztult de azert koszonom a valaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!