Ti is utáljátok a macskákat?
Figyelt kérdés
#szedjetek
2019. júl. 29. 23:42
11/20 anonim válasza:
Nem, nem utálom őket, sőt. Van egy csak benti, oltott, ivartalanított nőstény macskám. Régebben önkénteskedtem egy csak macskás menhelyen, most meg ideiglenes befogadó vagyok.
13/20 anonim válasza:
Én azokat utálom, akik utálják a macskákat! Hogy lehet bármilyen állatot utálni?
15/20 A kérdező kommentje:
Meglepő.Azt hittem,hogy szét fogtok szedni.
2019. júl. 31. 22:16
16/20 anonim válasza:
Mért szednénk szét. Külnbseg, hogy valaki nen szeret, vagy valaki útálja és bántja őket.
Mert az utóbbinak az arcába taoosnék.
Ha nem szereted, nem szereted. De ne bánsd őket. Ilyen egyszerü.
17/20 Ginger Mama válasza:
Èn sem szeretem öket. Sosem èreztem vàgyat, hogy megsimogassak egyet is. Èn növènyevö pàrti vagyok, nyuszink van. :) Valaki írta, hogy invazív faj. Bizony így van, a legtöbb ènekes madàr halàlàèrt felelös. De mèg jobban utàlom a felelötlen gazdikat, akik szabadjàra engedik öket, lefialnak valahova ès gyàrtjàk a kismacskàkat... Ha màr valaki macskàt tart, kössön csengöt a nyakàba ha kiengedi(akkor a madarak el tudnak menekülni) ès ivartalanítsa! Kulturàlt körülmènyek között nincs bajom a macskàsokkal.
18/20 anonim válasza:
Nem szeretem, csak a kicsiket, meg fotón. :) Hullik a szőrük, élősdiek, mit szeressek rajtuk? Kutyát igen, de a lakásban egy állatot sem.
19/20 anonim válasza:
Szeretem a cicákat is.Sokszor az állatok többet érnek az embernél.
20/20 anonim válasza:
Én imádom őket! Néhány állat normálisabb mint eggyes emberek! Akik meg utálják őket azok tartsák meg maguknak a véleményüket! Hálálkodnak! Nem is értem hogy lehet utálni egy macskát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!