Mitől lehet, egyáltalán mi ez a macska szemén?
Figyelt kérdés
Most vettem észre ezt az egyik szemén:
Mitől lehet ez? Csak holnap tudom állatorvoshoz vinni. 11 hónapos 12 napja ivartalanított nőstény macska.
2019. júl. 24. 17:36
1/9 A kérdező kommentje:
2019. júl. 24. 17:44
3/9 anonim válasza:
A cicák szemébe nagyon könnyen belemennek a dolgok.pl ez nekem csak csipának tűnik mindkét képen.de a toklászhoz képest ez semmi
5/9 anonim válasza:
A cicusok szeme néha szokott csipazni. Én is szoktam takarítani a macskáim szemét. Komolyabb gondot nem látok a képen. Ha sok lenne és még be is ragadna a szemecskeje akkor lenne gond. Ez így még oké szerintem.
6/9 anonim válasza:
Lehet hogy calici macskanátha,vagy herpesz és nátha illetve lehet clamidia is. Mindenképpen orvoshoz vinném,aki adni fog antibiotikumot és szemcseppet. Addig vigyétek, míg a tünetei nem lesznek náthásak,azaz nem tüsszög és folyik az orra,valamint a kötőhártya gyulladás nem terjed neki. Rendbe fog jönni!
7/9 anonim válasza:
Azt még elfelejtettem az előzőből,hogy ha gyulladt a szeme, akkor nyugodtan lehet neki kenni septosyl szemkenőccsel. Vény nélkül kapható a patikákban. Természetesen a legjobb a doki által felírt szemcsepp,de addig ez is jó lesz hogy ne szenvedjen tőle. Fájdalmas lehet ha gyulladt.
8/9 A kérdező kommentje:
Nem gyulladt a szeme csak most vannak ezek a szokatlan csipák, macskanátha ellen be van oltva.
2019. júl. 28. 21:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!