Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Melyik a te kedvenc lófajtád?...

Melyik a te kedvenc lófajtád? Miért?

Figyelt kérdés

A kérdés célja, hogy minél több lófajtát ismerjek meg, kicsit jobban, személyes tapasztalatok alapján, ebben köszönöm ha segítesz.

Szép napot!

2019. júl. 22. 13:42
1 2
 11/20 zsofimágus ***** válasza:
100%
Nekem személyes élményhez kötve a lipicaiak a kedvenceim
2019. júl. 25. 20:10
 12/20 anonim válasza:
100%

Western lovak közül az appaloosa és a quarter horse. Volt szerencsém mind a két faja lovon lovagolni, nagyon okos és “kedves” lófajták😁 Jelenleg magyar félvéren ugratok, őket is nagyon szeretem, mert szerintem jó ugrólovak.

Ezen kívűl a kisbéri és gidrán lovakat szeretem, velük csak földről dolgozatam. Őket azért szeretem mert nagyon “érzékenyek” és ezért finom jelzések kellenek nekik. (Bár ez elég sok lónál így van)

2019. júl. 26. 13:36
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Furioso a kedvencem. Nagyon barátságosak. Leginkább azért szeretem őket, mert egy ilyen pacin tanultam meg lovagolni. 4 éves csodakanca volt, nagyon nagyon szerette az embereket.
2019. júl. 28. 23:14
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
PRE a szépségük és a természetük miatt :) Persze tudom, hogy minden lónak más a természete, de az eddigi lovak, akiket ismertem a fajtából mind pozitív csalódást okoztak.
2019. aug. 2. 12:59
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, hány éves volt a fjord lovatok mikor meghalt?

Nekem a kedvencem a haflingi.Van kettő, 17 évesek.Kanca és herélt.Nagyon okosak, érzékenyek, de egyáltalán nem makacsok.Nagyon könnyen kezelhetők,nálunk gyerekekkel együtt nőttek fel, mert egyiket 4 hónaposan hoztuk el tenyésztőtől, mert nagyon rossz helyen volt, másikat 7 hónaposan.A családhoz nőttek.Tudják a szokásainkat,szeretnek minket.Nem igénylik hogy folyton mozgasd őket, nagy helyen vannak udvaron,jönnek -mennek

2019. aug. 2. 14:03
 16/20 anonim válasza:
100%
Az arab, a jelleme miatt
2019. aug. 14. 14:50
 17/20 A kérdező kommentje:
15- ös, nem tudni mennyi idős lehetett. Nem volt jó körülmények között, kedves, szelíd volt, ezért hoztuk el. Azóta is mindig szeretettel gondolunk rá. Főleg én, annyira hozzámnőtt, mivel kiskoromban kaptam.
2019. aug. 25. 20:17
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Anglo-arab, eredetileg "csak úgy", aztán kiderült, hogy a kedvenc lovam is anglo-arab *-* legjobbfejebb ló akit ismerek
2019. aug. 28. 16:17
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Angol telivér

Anno gyerekkoromba azon tanultam a legtöbbet lovagolni utana sokkal talalkoztam. Sok "dilis" pörgősek de eszméletlen okosak és persze gyorsak. Szeretem ezt a sportos alkatot. Több lovunk van 2telivérem is van (egyik az félvér (teliverxugrolo) masik tiszta, őt galoppról vettem

Tény hogy nem való mindenkinek de ha megfelelő kezekben van áldott jó lovak

2019. aug. 28. 23:01
 20/20 anonim ***** válasza:
Nekem a kedvenceim az arab telivér, a magyar sportló, oooolyan szépek
2020. szept. 18. 07:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!