Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Egy ilyen ló miért csak...

Egy ilyen ló miért csak ennyibe kerül? Átverés lenne?

Figyelt kérdés

Quintéro, Quantum apaságú ló, elméletileg szabadon 170 centimétert ugrott, jó fejű stb.14 éves. Egymillió alatt kicsivel van az ára.

Átverés lenne? Ha ilyen a származása és a képességei, akkor miért csak ennyibe kerül?

A hirdetés fent van lovasok.hu-n, bárki megtalálhatja.

A ló maga nem néz ki rosszul egyébként, de csak annyi van kirakva róla, hogy áll egy helyben.

Vélemény? Ha minden, amit leírtak róla, igaz, akkor nyilván érdekelne, de nehezen hiszem el..

2019. júl. 9. 13:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
57%
Nem átverés, manapság ennyi.
2019. júl. 9. 13:09
 2/11 anonim ***** válasza:
40%
A kutya nem vesz ma már lovat, szinte nem is lehet eladni őket! Mindent szétvert a fidesz, esnek az árak!
2019. júl. 9. 13:24
 3/11 anonim ***** válasza:
6%
Mert öreg. Pár év és megdöglik.
2019. júl. 9. 13:25
 4/11 A kérdező kommentje:
Jézusom, mik vannak itt >< Azért ne temessük el a 14 éves lovat ><
2019. júl. 9. 13:30
 5/11 anonim ***** válasza:
58%

3-as:Rohadtul állatszerető lehetsz.Te is leszel még öreg.Vagy reméled hogy megéred.

Én inkább úgy írnám hogy idős már, ezért ennyi az ára.Fiatal korában biztos nem lett volna ennyi.

Nekem van 2 lovam, 18 évesek, és senki nem hiszi el, olyan jól néznek ki, külsőleg semmit nem változtak.A mozgásuk sem, olyanok mint régen.Szóval szerintem nézd meg a lovat ha megvennéd személyesen, úgy jobban meg lehet állapítani.

2019. júl. 9. 13:47
 6/11 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszönöm :) Nem vagyok tapasztalt lovas, kisebbeket ugrok, három jármódban elmegyek stabilan, de szerintem egy fiatal lovat még nem tudnék kezelni, egy 14 éves ló szerintem nekem pont jó lenne.
2019. júl. 9. 13:49
 7/11 anonim ***** válasza:
52%

Kérdés, hogy mennyit és milyen minőségben dolgozott, versenyzett.. Lehet, hogy olyan sérülése van, hogy 1 méter fölé már nem mehetnek vele. Ezt, ha nem viszel állatorvost, sose tudod meg. Rth, uh, sántaságvizsgálat, stb. És még így is lehet, hogy telenyomták zsibbasztóval, és nem mutat semmit akkor.

Másik kérdés, hogy milyen az emberekkel, lovassal, többi ló között.. Lehet, hogy szép, ügyes, egyedül aranyos, de a melegítőben vérfürdőt rendez. Ez sem derül ki ebből...

14 évesen még van előtte legalább 6-8 év, ha eddig nem barmolták tönkre.

2019. júl. 9. 15:18
 8/11 A kérdező kommentje:
Elvileg eddig nem versenyeztek vele...
2019. júl. 9. 15:26
 9/11 anonim ***** válasza:
47%
#5, neked mi bajod? Persze hogy én is halandó vagyok, és öreg is leszek ha megérem. De nem is árulnak engem jófogáson vagy hol.
2019. júl. 9. 17:08
 10/11 anonim ***** válasza:
48%
#4, a lovat nem "eltemetik", hanem kutyakaját csinálnak belőle a végén.
2019. júl. 9. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!