Mit tehetnék? (Többi lent! )
Tudom, mielőtt válaszoltok, ezt a sport katiba és rakhatnám!!
Kérdés: Van egy lovards, és oda járok lovagolni.
Minden jól ment eddig, amíg elnem kezdtem vágtázni.
Jó érzés ahogy vágtázik alattam a ló, de valamiért úgy érzem nem fog menni szabadon vágtáznom (mivel futószározok) pedig szeretnék, mint a SSO-ban! Tudom, hogy nekem kéne bátorságot szednem, de aki jár lovagolni, és történt már vele ilyen, az jelezzen, és amivel megoldotta, írja le!!!
"Mint az SSO-ba"
😫🤦♀️
Istenem miért büntetsz
Előző vagyok még
Én rettegtem a vágtától kb el telt egy év mire sor kerult az első vagtamra, pedig akkor már egyedül ugettem mindenfele feladatot csinaltam szabadon. Aztán egyszercsak rájöttem hogy nem szabad ennyire félnem, meg bizonyítani is szerettem volna a szuleimnek.
Az első vagtam kb 2-3 vagta ugrás volt raadasul teljesen szabadon, mert az lo tényleg nagyon nyugodt volt, és kb azonnal lassított amikor érezte hogy megijedtem. Aztán egyre jobban belejöttem mostmar lassan 7eve hogy lovagolok.
Ne ketelkedj és bizonytalanitsd el saját magad, ha sor kerul rá hogy szabadon vagtazz biztos vagyok benne hogy meg fogod oldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!