Mit tehetnék a lovamért?
Ha nem eszik szerintem nézesd meg másik orvossal is, nehogy kólika legyen.
A gyógyszer nem tudjátok lenyomni neki? Nem a leghumánosabb módszer, de ha muszáj, inkább mint, hogy elpusztuljon szerintem.
Életemben nem hallottam, hogy fájdalomcsillapítót nem lehet beadni injekcióban!
Mire vár ez az idióta, hogy meggyógyul és akkor majd megvizsgálja?
SÜRGŐSEN másik orvos!!!
Hívj másik dokit, de sürgősen!
Honnan tudja, hogy a lába fáj? Sántít vagy emlegeti, pihentetni? Mi van ha kólika? Abba bele is pusztulhat. Amúgy fájdalomcsillapítót vagy bármilyen más gyógyszert be lehet adni injekció formájában is.
Amúgy is addig nem szabad lovat venni, amíg az ember nem tud felismerni pár betegséget, pl kólikát. Lázár mértétek? Egyáltalán tudjátok hogy kell?
Lehet pataírha gyulladása is. Kólikának azért másabbak a jelei pl lefeküdne a hasához kapkodna stb..
Én is valami láb problémára gondolok inkább illetve fogproblémára.
De! ha nem is tudjátok kivezetni az orvos köteles bemenni a boxba és végigtapogatni a lábát, bélhangot hallgatni, lázt mérni, megnézni a fogait. Nem az hogy jólvan pár nap mulva vissza jövök és addig adjatok neki fájdalomcsillapítót. Ez egy lóhoz nem értő és talán még félő doki is. Le kell cserélni mert ha most meg is menti egy sűrgősségi műtétnél is ezt fogja csinálni? Jobb ha cseréltek dokit mert lehet drágább a másik de hosszútávon jobban ki jösztök illetve tudod hogy jó kezekben lesz a ló és nem az életével fog fizetni az orvos balgasága miatt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!