Lovasok mi a véleményetek, a Kincsem cimü filmről?
Lovas szempontból vannak benne hibák és nem teljesen a valóságot mutatja, ennek ellenére jó hogy van egy magyar, lovas film legalább :)
Filmkritikus pedig nem vagyok, de nekem nagyon tetszett :D
A véleményem:
Mint azt ahogy nyilatkoztát a sok kritika miatt inkább Blaskovich életét akarják bemutatni, hogy hogyan vészelte át Kincsem segítségével a válság helyzetét. De minden a rendező/író alapján készült és nem a valóság teljes alapján. Pl a kedvesét egyáltalán nem látták mivel vissza húzódó volt valamint rejtegette. Egyáltalán nem ilyen "vehemens" természetű volt a Klára.
Kincsem pedig (mint minden filmben) 7 féle lóbol tevődik össze. Szerencsére volt betekintésem a forgatásba.
De vissza térve jó kis film de mint lovas én jobbat vártam.
Unalmas, kiszámítható cselekményekkel. A szövegtől sem dobtam magam hátra. Az apró figyelmetlenségek miatt élvezhetetlen (pl: az egyik jelenetnél a függöny piros, a másikban meg már kék, Kincsemet néha egy hérélt játssza stb...)
Még romantikus filmnek is rossz: semmi dráma, semmi izgalom, semmi gyengédség.
A történelem gyalázásról, és a lovas szakmaiságról ne is beszéljünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!