Valaki ráismer erre a lovas történetre? Nagyon keresem!
Sziasztok! Nem kimondottan lovas kérdés, de filmes csoportban nem kaptam választ.
Nem is olyan régen (nyár környékén) láttam egy film trailert, amit most keresnék.
Egy csajsziról szólt, valami zűr volt az életében (talán bűntették is) és elkerült egy farmra, ahol egy lóval lett kapcsolata és a csajszi életének lóval való rehabilitálásáról szól. Akkor tudom, hohy csak angolul találtam meg, de már azzal is beérném, csak nem találom. Nem ismeri valaki? Címet nem tudnátok mondani? Köszi előre is!
A suttogó (The Horse Whisperer)
Köszönöm a vßlaszokat, de sajnos egyik sem. :(
Egy újabb film, talán 2-3 éves, vagy annyi sem. A sztori a menedékhez hasonló, de a lány idősebb, de ugyanúgy viselkedés, családi gondol is azt hiszem. A trailerben arra emlékszem nagyon, hogy egy legelőn őszi ködben fut a csaj és vele együtt a ló is. Amerikai lehet, mert egy idősebb férfi cowbolykapaban foglalkozik vele.
A linkek alatt sem találtam :(
Emma"s chance?
Egyébként google: film horse young girl, képek, hátha ráismersz abban a rakatban, amit kidob..
Előző vagyok
Google a “girl rehabilitation with horse movie” keresésre elsőnek kidobta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!