Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Hány éves lovat ajánlatok...

Hány éves lovat ajánlatok kezdő lovasoknak?

Figyelt kérdés
Most tanulok vágtázni, és ha már teljesen jól megtanulok a szüleimtől kapok egy lovat. Nem tudom h mennyi idős lovat érdemes. 170 cm vagyok, úgyhogy ha valaki tud magas lófajtát, létszi azt is írja meg

2019. febr. 2. 21:43
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Végül úgy döntöttünk, hogy akkor kapok lovat, ha már teljes megtanultam lovagolni. :D

2019. febr. 3. 15:01
 12/13 anonim ***** válasza:

Az a baj hogy nem csak annyiból áll hogy megvesszük a lovat.

Egy héten 6x mozgatni kell. Tudnod kell egy edzéstervet felállitanod fejben hogy tudjatok fejlődni stb.. több év lovaglás után is nagyon el lehet rontani egy jól képzett lovat is... Heti egyszeri lovaglás nudli.

Akkor meg fogod tudni oldani az edzői költségeket ha megvettétek a bértartás melett?

plusz a többi költség doki, kovács stb..?

2019. febr. 3. 17:09
 13/13 anonim ***** válasza:

Teljesen sose tanul meg senki lovagolni.

Egy tisztességes REV szint kell, illetve nagyon sok háttértudás is. Betegségek, takarmányozás, tartástechnika... ezekről is kell, hogy fogalmatok legyen és nem csak neked, hanem a szüleidnek is, hogy tudjátok választani a megfelelő helyet vagy felismerjétek, ha átcsesznek.

Első lónak 9-10éves tapasztalt herélt vagy kanca jó, lehetőleg jól belovagolt ló.

2019. febr. 3. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!