120 kilósan érdemes neki àllni lovagolni? Mit javasoltok? Lovaglásról és a lovakról nem tudnék lemondani. Úgy terveztem megtanulok lovagolni, és pár év múlva veszek saját lovat.178 magas vagyok, fiú vagyok,19 éves.
Köszönöm a válaszokat!
Nincs más választásom,neki állok fogyózni.
Sok válaszolónak igaza van.
Lovakkal kiszúrni meg nem akarok.
Hobbi lovasként akarok majd lovagolni.
Múltkor mikor voltam lovagolni, tizenöt percnél többet nem ültem lovon.
Szia :) egy sodrot, erős alkatú ló jópofán elbír 100 kg-ot... tehát egy 10-15-20 kg-ot nem ártana leadni..nem bántani szeretnélek! És lehet,hogy nem is a lónak lenne kellemetlen hanem neked...ezt azért mondom mert 120 kg-al leesni a lóról eléggé veszélyes..és hamar ki is fáradnál lovaglás közben...
De szurkolók neked,hogy lovagolni tudj:)
Utolsó: én is elhúztam a raklap vizet a boltban, mikor ott dolgoztam, de megemelni akkor sem tudtam volna, ha kést fognak a torkomnak... Nemhogy szaladgáljak vele.
Én is azt javaslom, hogy a fogatozással kezdj, ott is van meló bőven a lovak körül, megismered őket, és a szabad levegőn mozgás sokat fog lendíteni a fogyásban is :) Aztán lehet, hogy a végén ott ragadsz és a nyereg nem is fog vonzani többet. Volt néhány nem megfelelően megfogalmazott válasz, de abban sajna igazuk van, hogy a jelenlegi súlyoddal hosszabb távon rosszat tennél magadnak is, a lónak is.
Már húsz kilót sikerült leadnom.
De ha bele gondolok,a lónak is sokat segítettem ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!