Milyen lovas cuccot kérjek karácsonyra?
2 féle lovas van, aki már esett és aki esni fog🙃
Edző vagyok és én is hordok gerincvédőt, bár ki nem állhatom, de a lovardánkban az a szabály, hogy kobak és gerincvédő nélkül senki nem ül lóra.
Bőrcsizmát akkor kérj, ha már megállt a lábad a növésben, pl egy Böröcz csizma gondos ápolás mellett örök darab. De kérhetsz thermo csizmát, lovas kabátot, téli nadrágot, vagy márkásabb nacit.. stb
Tudnod kell, hogy az esés nem attól függ, hogy mennyire vagy profi. Olimpiai bajnokok is estek már lóról, ez teljesen kiszámíthatatlan dolog. Mint az előttem szólók is írták, simán lehet, hogy megbotlik a ló, esetleg el is esik...stb. Elég csak egyszer rosszul érkezned.
De hogy válaszoljak a kérdésedre: lovaglóruhák mindig jól jönnek, pláne most a hidegben, esetleg lovas dekoráció a szobádba is jó ötlet. Konkrét linket nem tudok, mivel nem tudom, mi tetszene neked, de nézz fel a lovasboltok, pl Horze honlapjára.
Most magamból indulok ki. Bocsi.
Az előző irta a lovas dekort. Na én imádnék egy szép lovas falmatricát. Hátha te is szeretnél. 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!