Mi ez a viselkedés?
Sziasztok.
Nekem furcsa amit most próbálok megfogalmazni de hátha sikerül mit is akarok mondani.
Multheten hétvégén lovam készültünk terepre,elkezdtem lepucolni meg nem volt rajta semmi szerszám,amikor elkezdett a két hátsó lábával toporzekolni erőteljesen lengette a farkát és ki is rúgott párszor, teljesen úgy viselkedett mint amikor nyáron a hasa aljanal vagy a fenekenel bizozgaljak a legyek vagy a bogyók, a teljes felszerszamozas alatt csinálta, ki vezettem a kapun fel szerettem volna szállni de egyszerűen nem tudtam ugyan úgy folytatta,futoszarra tettem ott teljesen abba hagyta, nézegettem h nem e csipkedi valami mert erre felé vannak még legyek de semmi nem volt, de teljesen úgy viselkedett mint mikor valami csípi.
Ez futoszarnal abba áradt nem is jelentkezett máig.
Reggel arra lettem figyelmes(mert itthon van velem) hogy nagyon dubog az istállóban, nincs bekotve én szabadon tartom, és mászkál föl alá és megint elkezdtem azt csinálni mint terepen.
Megint végigneztem hátul, semmi nem volt erre jött utánam bementunk az istállóba és az etetobe elkezdte dörzsölni a farat, majd elkezdtem a jobb csankjat dorcsolni odamentem elkezdtem neki vakargatni szemmel láthatóan jól esett neki mikor megdorzsoltem neki jó sokáig abba áradt, lenyűgözött és elkezdett szenazni utána már nem jött ki.
Az a kérdésem hogy mi lehetett??
Ennyire viszketett neki hogy így viselkedjen hogy rúg toporzekol mintha eget vero baja lenne?
Találkoztatok már ilyennel???
Hát számomra ez nagyon furcsa, az egyik ismerősöm azt mondta h lehet hogy begorcsolt neki??? Hát nem tudom legyszi segítsetek hogy miért csinalhatta ezt, hátha valaki közületek találkozott ilyennel.
Lovammal *
Birizgalják*
Böglyök*
Maradt*
Elkezdte*
A jobb csánkját dörzsölni *
Abba is maradt, lenyugodott *
Bocsánat a helyesírási hibákért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!