Honann tudnèk belovagolt kunfakó lovat venni?
Figyelt kérdés
2018. nov. 10. 09:53
1/10 anonim válasza:
Lovasok.hu-n nézelődj. Tegyél ki kereső hirdetéseket jófogásra, lovasokra, facebookra.
2/10 nagybotos válasza:
Nem lovagolok. A szexben megtalálható "lovagló póz"-ra gondoltam a kereső szavaknál. Töröltem.
3/10 A kérdező kommentje:
a lovasok.hu-n 1 darab sincs eladó 1 volt kb 3 héttel ezelőtt de 3 nap után már nem volt fent a hirdetés .. jó gyorsan eladta :D
2018. nov. 14. 10:51
4/10 Beth0315 válasza:
Kedves kérdező! Ez engem is igazán érdekelne. A kunfakó és a hucul között cikáznak az elképzeléseim. Ha bárkinek van bővebb tapasztalata, információja szívesen fogadom. :)
5/10 A kérdező kommentje:
Akkor nem vagyok egyedül vele :D
Huculom volt már a kunfakóban is van hucul vér.De nagyon ritkán van eladó ebből a fajtából :( de még várok hátha lesz már két hónapja keresek ..de lehet végül nem ilyen fajtát veszek mert ha erre várok lehet nem mostanába lesz lovam :D
2018. nov. 20. 09:24
6/10 anonim válasza:
Kár. Pedig a lovasok.hu jó oldal. De van vmi,olyasmi is, hogy lovam. hu vagy ilyesmi.
7/10 anonim válasza:
Volt kunfakóm, miután nyugdíjba vonult, szintén ebbõl a fajtából kerestem lovat, de, mivel még külföldön sincs, inkább huculom lett, szintén külföldrõl.
8/10 A kérdező kommentje:
És honnan volt kunfakó lovad?
Szóval akkor felejtsem el hogy ilyent lovat szeretnék ?
2018. dec. 19. 10:01
9/10 anonim válasza:
Az már harminc évvel ezelőtt volt. Akkor még azért nem interneten keresgéltünk, és voltak tenyésztők bőven.
Én a helyedben lemondanék róla és vennék egy hucult.
10/10 anonim válasza:
Szia!
Nemtudom mennyire aktuális még a téma,de Jászszentlászlón van egy nagyobb tenyészet gyönyörű lovakkal! Keress rá Kunfakó néven facebookon vagy google-on és vedd fel velük a kapcsolatot! Sok sikert kívánok!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!