Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Honann tudnèk belovagolt...

Honann tudnèk belovagolt kunfakó lovat venni?

Figyelt kérdés

2018. nov. 10. 09:53
 1/10 anonim ***** válasza:
Lovasok.hu-n nézelődj. Tegyél ki kereső hirdetéseket jófogásra, lovasokra, facebookra.
2018. nov. 11. 10:43
 2/10 nagybotos válasza:
0%
Nem lovagolok. A szexben megtalálható "lovagló póz"-ra gondoltam a kereső szavaknál. Töröltem.
2018. nov. 11. 20:33
 3/10 A kérdező kommentje:
a lovasok.hu-n 1 darab sincs eladó 1 volt kb 3 héttel ezelőtt de 3 nap után már nem volt fent a hirdetés .. jó gyorsan eladta :D
2018. nov. 14. 10:51
 4/10 Beth0315 válasza:
100%
Kedves kérdező! Ez engem is igazán érdekelne. A kunfakó és a hucul között cikáznak az elképzeléseim. Ha bárkinek van bővebb tapasztalata, információja szívesen fogadom. :)
2018. nov. 18. 09:43
 5/10 A kérdező kommentje:

Akkor nem vagyok egyedül vele :D

Huculom volt már a kunfakóban is van hucul vér.De nagyon ritkán van eladó ebből a fajtából :( de még várok hátha lesz már két hónapja keresek ..de lehet végül nem ilyen fajtát veszek mert ha erre várok lehet nem mostanába lesz lovam :D

2018. nov. 20. 09:24
 6/10 anonim ***** válasza:
Kár. Pedig a lovasok.hu jó oldal. De van vmi,olyasmi is, hogy lovam. hu vagy ilyesmi.
2018. dec. 3. 14:37
 7/10 anonim ***** válasza:
Volt kunfakóm, miután nyugdíjba vonult, szintén ebbõl a fajtából kerestem lovat, de, mivel még külföldön sincs, inkább huculom lett, szintén külföldrõl.
2018. dec. 3. 16:11
 8/10 A kérdező kommentje:

És honnan volt kunfakó lovad?

Szóval akkor felejtsem el hogy ilyent lovat szeretnék ?

2018. dec. 19. 10:01
 9/10 anonim ***** válasza:

Az már harminc évvel ezelőtt volt. Akkor még azért nem interneten keresgéltünk, és voltak tenyésztők bőven.

Én a helyedben lemondanék róla és vennék egy hucult.

2018. dec. 22. 19:58
 10/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Nemtudom mennyire aktuális még a téma,de Jászszentlászlón van egy nagyobb tenyészet gyönyörű lovakkal! Keress rá Kunfakó néven facebookon vagy google-on és vedd fel velük a kapcsolatot! Sok sikert kívánok!!:)

2019. febr. 2. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!