Pesten lehet lóval közlekedni? Milyen jogszabályok vannak erre?
Figyelt kérdés
Mármint nem úgy hogy felültetem a bkvra, mint pl egy kutyát, hanem kvázi "jármű"ként használom.2018. okt. 20. 21:22
2/7 anonim válasza:
Lehet, amennyiben képes vagy teljes mértékben irányítani az állatot.
3/7 anonim válasza:
Persze, Vajna papa is állandóan lóval közlekedik. Az ő lovát Timikének hívják.
4/7 anonim válasza:
Pintér Tenya is lóháton közlekedik, kizárólag csupasz felsőtesttel, hogy látszódjanak az izmai is.
5/7 anonim válasza:
Errefelé szokott menni egy lovas kocsi rendszeresen (kertvárosi részen lakom)
6/7 anonim válasza:
Utána kéne nézni pontosan a KRESZ-ben, hogy biciklisnek vagy gyalogosnak számít-e a lovas, de elvileg nincs akadálya. Gyakorlatilag meg nem vállalnám be.. Sok a "vicces" autós.
7/7 anonim válasza:
Szabályok alapján biztosan lehet, én mégsem mernék lóval közlekedni, pláne nem a belvárosban. Ló legyen a patáján, aki kibírja, én ugyanis még autósként/gyalogosként is megőrülök és a hajam tépem néha attól a zűrzavartól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!