Öreg kutyák lépcső helyett tudnának rámpán közlekedni?
2 kutyám van, idősebbek. Még a lépcsőn való feljövetel (4 lépcső) nem okoz gondot, de később ha már nem tudnának feljönni, a rámpa nem jelentene problémát nekik?
Bent alszanak éjjel a lakásban és ha otthon vagyunk, szeretnek bent lenni velünk, de ugyanúgy kint is vannak. Nem szeretném őket kizárni az udvarra, ha nem tudnának a lépcsőn feljönni, de akkor mi lenne a megoldás?
35 kg-os kutyákról van szó.
De aranyos vagy!
Természetesen sokkal jobb megoldás a rámpa :)
Könnyebb lenne nekik az biztos, megtanulnák gyorsan, hogy azon keresztül egyszerűbb felmenni.
Úgy érted, hogy az lenne a legjobb, ha minél "nem meredekebb" lenne?
Most hirtelen nem jut eszembe a meredek ellentéte :)
igen úgy értettem :D
azért egy meredek rámpán is nehéz lehet felmászni egy idős kutyusnak
De akkor a lankáson fel fog tudni menni mindenképpen? :)
Csináltatok majd olyat, hogy legyenek rajta "kapaszkodók", hogy ne csússzon vissza :)
Az agility pályákon is olyan van a kutyafuttatókban. :)
Arra figyelj, hogy 45 foknál nagyobb ne legyen, bár mivel idős kutyáról van szó, én kitolnám olyan 30 fokig akár, attól függően, milyen magasak a lépcsők, és van-e hely előtte.
Venni is tudsz egyébként, bár szerintem ez pont olyan dolog, amit házilag is remekül össze lehet rakni, ha an kellő faanyag.
Ha házilag csinálod, én én ilyesmi "keresztrudakat" tennék rá:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!