Miért "ítélik el" őket?
Az ügető lovakról lenne szó.
Nagyon sokan mondják hogy nem jó ló, nagyon rohan, ilyesmi.
Ennyire rossz lenne a fajta?
Hülyeség lenne sajátot tartani?
Szerintetek is nagyon rohanós, kapkodósak?
Mindenféle vélemény érdekel.
Az ügető ló is gyakran poroszkál!
Főleg akkor, ha nem kell sehova sem sietnie.
Köszönöm a kommenteket, nem tudom honnan szűrték le egyesek hogy mennyire értek a lovakhoz, de rendben. (Bő 10 év lovas múltal)
Pontosan tudom hogy egy ló hozzáértő kezében nagyon jóvá tud válni.
De a kérdésem nem ez volt.
Véleményekre lennék kíváncsi, nem Rám irányuló kritikára :)
Egyszer tanítsd meg az ügetőnek hogy kell vágtázni és utána csak azt szeretne. Az igaz, hogy kicsit menősebbek ezért határozottabb kéz kell hozzájuk, de legalább nem lesz belőlük életunt iskolaló aki már csak pálcával hajlandó megmozdulni is.
Szerintem nagyon jó lovak, könnyen tanulnak, fegyelmezettek, amelyik ügető verseny közben könnyen kezelhető volt, az nyereg alatt is az lesz. Amitől leginkább tartani szoktak nála az az hogy menősebbek. Meg kell tanítani nekik külön hogy kell lassabban ügetni, és lassan vágtázni, mert hajlamosak kilőni. De nagyon kényelmes mind az ügetésük és a vágtájuk is. Terepen versenyügetésben meg mintha repülnétek, vágtázó lóval simán tartja úgy is a tempót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!