Én vagyok a béna, vagy tényleg lehetne kedvesebb velem a lovas oktatóm?
Ha nem akarod, akkor ne menj el.
A te pénzed, azt csinálsz vele amit akarsz. Őt pedig egy szolgáltatásért fizeted, amivel nem voltál elégedett.
Bunkó volt, igen, és nem a lovas szintednek megfelelően kezelt.
Hasonló cipőben járok, régen nem lovagoltam, de már nagyon szeretnék megint beiratkozni. Szeretnék végre jól megtanulni, a legutóbbi helyen nem sok mindent tanítottak, csak elügetgettem a lovon. Nyergelni sem engedtek, illetve hát sosem csinálhattam.
Ez a dolog amit a végén írtál elég unszimpatikusnak hat nekem. Nem tudom, hogy csak rossz napja volt, és rajtad vezette le. Az egy dolog, hogy sorolja a hibákat (többek között ez a dolga), de a bunkózást nem kötelességed elviselni.
Adj neki még pár esélyt, de ha nem érzed jól magad keress más helyet. Nem könnyű jó edzőt találni, aki szakmailag és emberileg is jó a munkára, és hosszú távon csak úgy tudtok együtt dolgozni ha jól köjöttök.
Plusz te azért mész, hogy jól szórakozz.
Ha nem érzed jól magad, akkor meg mi értelme? Keress egy jobb hangulatú helyet ;)
Nekem is nagyon antipatikus az egész hely, ahogy olvasom.
Mindenképp menj más helyre!
Ha "béna" lennél, azaz kicsit ügyetlenebb, lassú felfogású, akkor az edzőnek alkalmazkodnia kellene.
Te semmiben nem vagy hibás, és 6 év alatt eléggé berozsdál a lovastudás, pláne ha kezdőként hagytad félbe.
Magyar lovazásnak 2 fő problémája van.
1:itt már mindenki lovasedző, oktató, belovagló, kovács. Ezeknek az embereknek legalább a 80 százaléka kontár
2: a lovasok is olyanok ha bármit mondd nekik az edző, nem nyalja ki a valagukat egyből rohannak máshova, sok nem nem isakar megtanulni lovagolni, Qurva sok türelem kell hozzájuk, szenvedsz velük aztán ősztől tavaszig nem látod majd indul minden előlről és az edző a szar h féléves megszakításokkal, heti egy alkalommal miért nem vágtázik még.. Itt már egyik oldalon se lehet normális embert találni.
#7-es, fura, én sose nyaltam fényesre az edzőm csizmáját.
Ő se bánik porcelánbabaként velem.
De a kölcsönös tisztelet megvan, és ő is képes pontosan felmérni a képességemet, és az alapján osztja a feladatokat.
Én pedig bízom benne, így okom sincs megkérdőjelezni bármit.
Én se voltam profi nyerges, amikor először odakerültem, ezért szóltam, és ő türelmesen megmutatta, hogy hogy kell rendesen csinálni, hogy pucoljam le a zablát, és hova vigyem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!