A lovaglás mennyire árt egy nagy fokú gerincferdüléses gyereknek? Hogyan lehet kímélni lovaglás közben a gerincet?
a lovaglással csak a szülők gyerekkori álmát váltja valóra a gyerek."
Baromság! Felnőtt korban kezdtem el lovagolni és amikor a gyerek akkora lett hogy..., saját maga kérte hogy hadd lovagoljon
Otthon is lehet egyenesen ülni, nem kell hozzá egy 500kg s állat."
Hát persze és akár hintalovat is legyet a gyerek alá adni, mert az olcsóbb
Nem egy szellemi fogyatékos lovagolt amikor én is. Nyilván jót tesz nekik is
A gerinferdülésre meg nem figyel a gyerek otthon vagy amikor egyedül van, viszont lovaglásnál az oktató rászól a helyes testtartásra
Vajon egy szellemi fogyatékos megérti, hogy a gerincferdülés egy egészségügyi probléma és semmi köze a szellemi fogyatékhoz? :D
Úristen, eddig tinilányokkal vitatkozdtam, de már felnőtt nők is ezen a színvonalon vannak?
Vajon egy szellemi fogyatékos megérti, hogy nem azért lesz valaki lovas, mert "kell"? :D
Úristen, eddig azt hittem, hogy egy trollal vitatkozunk, de már a felnőtt emberek is ezen a színvonalon vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!