A szüleim felajánlották: kisló, vagy kutya?
Gondolom, mivel a lovak témába tettem a kérdést, így lóbarátok is idejönnek.... na mindegy...
Szóval, már mióta eszem tudom, lovagolok. Saját lovam nem volt, béreltem, de aztán azt h abbahagytam, mert olcsóbban jöttünk ki, ha nem bérelek. Szóval nagyon akarnék lovat
Kutya? Ahh imádom őket, de sajna sosem lehetett, barátnőim kutyusaival foglalkoztam, ha elutaztak, ilyenek... Ezért gondolkoztat a kérdés...
Olcsóbban jössz ki, ha nem bérelsz? Tudod mennyi egy lónak a tartása? (Igen, akkor is ha kisló...) Kell neki megfelelő hely/vagy bértartás ami alapból úgy kb. 40 ezernél kezdődik, +féreghajtás, kötelező- és ajánlott oltások, körmölés, adott esetben patkolás, fogápolás, és sajnos ott a lehetősége egy váratlan balesetnek vagy betegségnek, aminek több százezres költségei vannak.
Mégha kisló, attól még 100%-osan ló és teljesen más igényei vannak, mint egy kutyának. Ne vedd zokon, de a kérdésed alapján még nem állsz készen egy saját lóra. A kutyához is kellenek feltételek persze, de jóval egyszerűbb, mint egy lóval. Szerintem a lóra térj vissza egy pár év múlva, ha még mindig szeretnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!