Kezdőoldal » Állatok » Lovak » A szüleim felajánlották:...

A szüleim felajánlották: kisló, vagy kutya?

Figyelt kérdés

Gondolom, mivel a lovak témába tettem a kérdést, így lóbarátok is idejönnek.... na mindegy...

Szóval, már mióta eszem tudom, lovagolok. Saját lovam nem volt, béreltem, de aztán azt h abbahagytam, mert olcsóbban jöttünk ki, ha nem bérelek. Szóval nagyon akarnék lovat

Kutya? Ahh imádom őket, de sajna sosem lehetett, barátnőim kutyusaival foglalkoztam, ha elutaztak, ilyenek... Ezért gondolkoztat a kérdés...

2018. aug. 19. 09:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
16%
A lovak egyértelműen jobb társak, de ne ez alapján dönts.
2018. aug. 19. 12:46
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mást igényelnek. Például a lovat otthon tudnátok tartani? Akkor kell mellé minimum egy póni társnak. Lovardában tartanád? Akkor nem tudnál vele egyértelműen annyi időt tölteni, mint egy kutyával. Ezt neked kell tudnod. Az eltartásuk is mérföldekkel távol áll egymástól anyagilag és minőségileg is (mármint hogy melyikre mennyi idő, élelem, orvosi költség jut).
2018. aug. 19. 14:04
 13/14 anonim ***** válasza:
54%

Olcsóbban jössz ki, ha nem bérelsz? Tudod mennyi egy lónak a tartása? (Igen, akkor is ha kisló...) Kell neki megfelelő hely/vagy bértartás ami alapból úgy kb. 40 ezernél kezdődik, +féreghajtás, kötelező- és ajánlott oltások, körmölés, adott esetben patkolás, fogápolás, és sajnos ott a lehetősége egy váratlan balesetnek vagy betegségnek, aminek több százezres költségei vannak.

Mégha kisló, attól még 100%-osan ló és teljesen más igényei vannak, mint egy kutyának. Ne vedd zokon, de a kérdésed alapján még nem állsz készen egy saját lóra. A kutyához is kellenek feltételek persze, de jóval egyszerűbb, mint egy lóval. Szerintem a lóra térj vissza egy pár év múlva, ha még mindig szeretnéd.

2018. aug. 22. 19:27
 14/14 anonim ***** válasza:
A másik, hogy teljesen ugyanannyiba kerül egy kisló eltartása, mint egy nagylóé.
2018. aug. 22. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!