Egy ló műtét mennyibe kerülne?
Figyelt kérdés
Járok egy helyre lovagolni és az egyik lónak már régóta nagyon vérzik az orra és kb 10 kgt fogyott 1 hónap alatt, sajnos a ló gazdája azt se tudja mi baja és vágóhídra szeretné küldeni. Én iszonyatosan sajnálom a lovat mert nagy fájdalmai lehetnek ja és emellett még a hülyék lovagolnak is rajta, megszeretnem menteni de sajnos nem vagyok épp gazdag ember így érdekelne mennyibe kérül egy ló műtét (pl tüdő baja esetén vagy koponya baj esetén) nagyon szépen köszönöm ha tudtok segíteni nagyon fontos lenne folyamatosan siratom 😭😭😭😭😭😭2018. aug. 8. 18:58
11/11 A kérdező kommentje:
Kedves 9-es kommentelő sajnálattal közlöm hogy nagyon mellé lőttél azt se tudod mi hogy van. Igen igaz hogy csak lovagolni járok oda, de a gazdája a saját szájával mondta hogy ő nem fog pénzt áldozni olyan állatra aki nem hoz neki hasznot így ha tovább súlyosodik helyzete megy a vágóhídra, jó lenne hogyha nem írnál ilyeneket addig amíg nem tudod a hátteret és amúgy sem ez volt a kérdésem. Tudod az állatoknak is vannak érzéseik de tudod mit kipróbálnám az ilyen emberekkel hogy nekik milyen lenne hogyha mondjuk valamilyen daganatjuk lenne és még úgyis napi 4-5 órát dolgoznia kéne keményen és rohadtul nem szedhetne semmilyen gyógyszert sőt még a csaladtagok is nagyívből tennének rá, mert szerintem ez igen rossz. És sajnálom hogy szorult belém egy kis szeretet némi kedvességgel az állatok iránt akik többet érnek az embereknél ( tisztelet a kivétel). És tudod a gazdája nem is szereti a lovakat csak a pénzt látja benne szóval örülnék neki ha mondjuk ezek után írnál valami normálisat vagy inkább gondkozz el egy kicsit. Köszönöm és elnézést.
2018. aug. 10. 21:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!