Meg szeretném műttetni a lábam, mennyibe kerűlne a plasztikai műtét? Segítség
A combomon található egy nagyjából 1-másfél tenyérnyi nagyságú égési sérűlés amit a jövőben meg szerettetnék műtetni.
Nem találtam sehol olyan oldalt,ami leírná mikkel is járna a műtét illetve mennyibe kerűlne. Ha valaki esett már át plasztikai műtéten szivesen elolvasnám tapasztalatait. Előre is köszönöm a válaszokat.
Elöször érdeklödj utána, mert ha tényleg feltünö, akkor TB-re is kérheted.
De ezen kivül a legtöbb plasztikai sebésznek van honlapja, ott emailban utána tudsz kérdezni.
14 éves vagyok,emiatt sajnos nem vagyok tisztában a TB fogalmával,ithon meg nem magyarázták el.
A sebem feltűnő, 2 helyen másod fokú. Rövid nadrágot nem is merek hordani,mert egyszerűen csúnya.
Köszönöm a válaszokat :-)
Kedves kommentelő (#5)
Tömeg iszonyom van,meg ehez hasonlók,bár pánikbetegségről nem tudok. 14 éves vagyok,elmennék orvoshoz,de a gondviselőm nem enged. Ő mondta,hogy majd megcsináltathatom,szóval ezért is irtam ki ezt a kérdést. És ahogy korábban irtam,nem magyarázzák el ithon,se a TB fogalmát,se a műtéttel kapcsolatos dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!